Direct naar inhoud

Sluit je aan bij de Kerngroep Platform Vakmanschap

Wil je ook een actieve bijdrage leveren om de jeugdsector te verbeteren? De Kerngroep Platform Vakmanschap is op zoek naar versterking.

De kerngroep bestaat uit professionals die hun stem willen laten horen. We organiseren onder andere bijeenkomsten om samen met andere professionals in het veld te leren.

Hierbij krijgen we praktische en organisatorische ondersteuning van het Nederlands Jeugdinstituut. Ons doel is het verbeteren van de zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en ouders.

Ben je een professional werkzaam in de jeugdsector en heb je hier ook ideeën over? Neem dan contact met ons op en sluit je bij ons aan.

Wie zoeken we?

Enthousiaste en ambitieuze professionals die:

  • Werken met kinderen, jongeren en ouders
  • Zichzelf willen ontwikkelen
  • In verbinding staan met andere professionals
  • Lef hebben en creatief zijn
  • Zichtbaar willen zijn in het jeugdveld

Wat doen we?

De Kerngroep Platform Vakmanschap bestaat uit betrokken en bevlogen jeugdprofessionals. We vinden elkaar om uit te wisselen over de knelpunten die we tegenkomen in ons werk én om goede ideeën te delen.

We organiseren (online) bijeenkomsten. We bepalen de inhoud en opzet en hebben tijdens de bijeenkomsten een begeleidende rol. We denken mee over de inhoud van Platform Vakmanschap. In de online community staan we in verbinding met andere professionals, halen we ideeën en knelpunten op en gaan daarmee aan de slag.

Investering

2 – 4 uur per week

De kerngroep overlegt om de drie weken ongeveer anderhalf uur met elkaar. Tussendoor vindt er onderling afstemming plaats via de telefoon of mail.

Past deze tijdsinvestering niet in je planning en wil je toch meedoen, ga dan het gesprek met je leidinggevende hierover aan.

Kun je niet toetreden tot de kerngroep, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van wat er speelt dan kan je bijvoorbeeld lid worden van de community en de bijeenkomsten bezoeken

Over Platform Vakmanschap
Iedereen die met jeugd werkt, leert elke dag. Samen met ouders, kinderen en collega’s. Het Platform Vakmanschap brengt verbinding tussen al die initiatieven die leren ondersteunen. Informatie om in je dagelijkse werk toe te passen. En dan met name rond die opgaven die er op de werkvloer toe doen. Zo kunnen we echt van en met elkaar leren.

Hier vind je informatie om in je dagelijkse werk toe te passen én kun je meepraten in de online community.

Heb je interesse?

Heb je vragen of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar s.bouzelmad@nji.nl.