Direct naar inhoud
30 September 2021

Doe mee met de evenementen tijdens de Week tegen Eenzaamheid

Stichting Join Us organiseert in de Week tegen Eenzaamheid van 30 september tot en met 7 oktober evenementen voor professionals en jongeren.

5 oktober ochtend: Join Us Learning Event

Inmiddels 170 Join Us begeleiders maken samen het verschil voor meer dan 1000 jongeren in Nederland! Wil jij één van de Join Us (online) groepen begeleiden? Meld je dan aan voor het Join Us learning event op dinsdagochtend 5 oktober 2021.

Dit ochtendprogramma is voorafgaand aan Stronger Together (op dezelfde locatie) en exclusief voor Join Us-begeleiders. Deelname is gratis. Join Us begeleiders die het ochtendprogramma volgen, hebben ook gratis toegang tot Stronger Together.

5 oktober middag: Stronger Together

Wil je als professional die met jongeren werkt meer expertise om eenzaamheid te verminderen? Kom dan op 5 oktober 2021 naar het learning event Stronger Together in Den Haag! In één middag leer je hoe je eenzaamheid kunt voorkomen, signaleren en aanpakken.

Hoe bereik je als professional deze jongeren? Wat houdt eenzaamheid in stand? Wat kan ik als organisatie doen om eenzaamheid te verminderen? Op al deze vragen krijg je antwoord.

Gastsprekers zijn onder andere Dr Gerine Lodder (ontwikkelingspsycholoog), Jan Willem van de Maat (eenzaamheidsdeskundige Movisie) en Jolanda van Gerwe (oprichtster Stichting Join Us).

Naar de website
A picture

Stronger Together wordt in samenwerking met het ministerie van VWS georganiseerd. Samenwerkende partners zijn NJI, Movisie, Argan, Sociaal Werk Nederland, Alles Oké? Supportlijn, Young Impact, NJR, @Ease, Mind Young en T-Mobile Nederland.