Direct naar inhoud
07 October 2021

Expertteamdag 2021

Op de expertteamdag 2021 duikt team Oppakken en Leren van Complexe Casuïstiek met jou in het verleden om de geleerde lessen op te halen en kijk je samen met je team, betrokken beleidsmedewerkers en samenwerkingspartners naar aandachtspunten in de toekomst.

Programma

Op 7 oktober van 10.00 – 16.00 vindt op een centrale locatie bij jou in de buurt de (hybride) expertteamdagplaats. Een dag die begint met een terugblik op de afgelopen jaren, waarin we met elkaar veel hebben bereikt.

Daarna een programma met werkateliers, lezingen en ontmoetingen met onderwerpen zoals: ‘mandaat en doorzettingsmacht’ en ‘luisteren naar ouders en kinderen vergroot de kans op passende hulp’, ‘hoe krijg je mensen mee in het anders denken en doen’ etc.

Het programma eindigt met een vooruitblik naar 2022. Je levert samen met je expertteam en andere betrokkenen input voor de toekomst. Waar wil je komende periode aandacht aan besteden? Wat heb je nodig? En van wie? Gezamenlijk met alle 42 teams maken we een top 5 van onze bevindingen. Deze bevindingen nemen we op in de eindrapportage van het team Oppakken en Leren van Complexe Casuïstiek.

Aanmelden

Meld je aan voor de Expertteamdag 2021 bij het team Oppakken en Leren van Complexe Casuïstiek via een mail aan jo-ann.oskam@vng.nl

Vermeld daarbij:

  • Naam
  • Expertteam
  • Wie neem je mee?